Προφίλ

Καλώς Ήρθατε

Το εστιατόριο Αυλή βρίσκεται στην Καρδάμαινα της Κω.

Το εστιατόριο Αυλή βρίσκεται στην Καρδάμαινα της Κω και θεωρείται ένα από τα καλύτερα εστιατόρια στην Κώ, λόγω της μακρόχρονης ιστορίας του στην ποιότητα, των μοναδικών εγκαταστάσεων του, προσφέροντας το γεύμα σας με ελληνική μουσική όπου μπορείτε να απολαύσετε ελληνική και διεθνή κουζίνα από αγνά υλικά που σερβίρονται σε παραδοσιακά πιάτα από πηλό. Το εστιατόριο Avli προσφέρει επίσης μια από τις μεγαλύτερες επιλογές μενού και σθνταγών για χορτοφάγους στην περιοχή της Καρδάμαινας.
Στο εστιατόριο Αυλή θα αισθανθείτε τις δονήσεις από το παρελθόν, σε ένα ιστορικό παραδοσιακό κτίριο που χρονολογείται από το 1902. Το εστιατόριο αποτελείται από μια μεγάλη όμορφη αυλή και δύο εσωτερικούς χώρους όπου η διακόσμηση και η αρχιτεκτονική μεταφέρουν αναμνήσεις από το παρελθόν ενώ παίρνετε το γεύμα σας.

Απολαύστε την αυθεντική ελληνική ατμόσφαιρα και ρίξτε μια ματιά στο εντυπωσιακό μας κελάρι με την πλούσια συλλογή κρασιών όπου οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν το κρασί τους.
Η οικογένεια Σκουφεζή σας καλωσορίζει στο εστιατόριο Αυλή και στην Κω!

Τα νέα μας

Νέα & Εκδηλώσεις

Προφίλ

Το εστιατόριο Αυλή βρίσκεται στην Καρδάμαινα της Κω και θεωρείται ένα από τα καλύτερα εστιατόρια στην Κώ, λόγω της μακρόχρονης ιστορίας του στην ποιότητα, των μοναδικών εγκαταστάσεων του, προσφέροντας το γεύμα σας με ελληνική μουσική όπου μπορείτε να απολαύσετε ελληνική και διεθνή κουζίνα από αγνά υλικά που σερβίρονται σε παραδοσιακά πιάτα από πηλό.

Εστιατόριο Αυλή Από το 2002
Επικοινωνία

Website by Travel in Greece ©.All Rights Reserved 2019.